Cunoștința cu clientul începe cu o consultație telefonică cu specialistul serviciului nostru. El află toate nuanțele, calculează caloriile necesare și stabilește tipul de meniu. La această etapă se identifică produsele, care urmează să fie excluse, deși clientul poate modifica această listă în orice moment.
Bucătarii urmează un stagiu special, deoarece nu se lucrează cu porții specifice restaurantelor, ci mărimea porției depinde de valoarea calorică a meniului zilnic al clientului. Este nevoie de timp pentru ca bucătarul să se obișnuiască cu acest specific, însă cei care reușesc rămân cu noi pe mult timp.
Curierii noștri sunt punctuali și politicoși. Este necesar de a controla produsele la toate etapele, de aceea, ne ocupăm singuri de toate procesele - de la cumpărarea ingredientelor și până la livrarea setului către client. Managerul pe logistică, cu experiență în domeniu, alcătuiește itinerarul curierilor.
Facem achizițiile de câteva ori pe săptămână, astfel avem la bucătărie cantitatea de produse necesară pentru câteva zile de lucru. Ne facem rezerve doar de produse, care pot fi păstrate în siguranță (crupe și condimente, de exemplu). De achiziții se ocupă un specialist.