Despre noi

Despre noi

Serviciul clienți

Serviciul de livrare a mâncării sănătoase și echilibrate pentru întreaga zi, Eat&Fit, a fost fondat în vara anului 2015. La început, nu noi pregăteam mâncarea, ci, conform solicitărilor noastre, meniurile erau pregătite la un restaurant bun. Singuri calculam cantitatea de calorii, urmăream echilibrul de proteine și carbohidrați, iar bucătarul restaurantului gătea totul conform indicațiilor noastre. Peste jumătate de an, când a crescut considerabil numărul clienților, noi am creat organizația proprie, am luat în chirie o mică bucătărie, apoi peste câteva luni, ne-am acomodat într-o bucătărie mare și spațioasă, luminoasă cu tehnică necesară, acolo unde lucrăm și până în prezent.

Toți potențialii clienți, mai întâi discută cu specialistul nostru în domeniu. El stabilește pentru fiecare meniul special și calculează necesarul de calorii. Astfel, sunt selectate produsele necesare, excepțiile, iar clientul poate să modifice această listă când dorește el.

Managerul pe clienți este atent și grijuliu și menține legătura cu clienții pe messenger sau la telefon: le răspunde la orice întrebări, ia în calcul solicitările apărute, îi ajută pe clienți să-și organizeze graficul de consumare a mâncării, asigură vremea și adresa livrării și multe altele.

Bucătarii

Bucătarii trec printr-o perioadă de probă și stagiere, așa cum lucrul în compania noastră nu e la fel ca cel din restaurantele obișnuite, având în vedere că fiecare porție are cantitatea de calorii stabilită, de care trebuie să se țină cont. Este necesar mai mult timp pentru a se obișnui bucătarul cu aceste solicitări, însă celor cărora le reușește rămân să lucreze timp îndelungat cu noi.

Curierii

Curierii noștrii sunt punctuali și respectuoși. Noi nu am apelat niciodată la alte servicii terțe de livrare. Este necesar controlul asupra produselor, de aceea, de toate procesele, începând cu cumpărarea produselor și până la livrare, ne ocupăm singuri. Managerul pe logistică are experiență în domeniu și se ocupă vigilent de a stabili graficul curierilor, dar și asigurarea achizițiilor necesare.

Apropo, cumpărăturile le facem zilnic ca la bucătărie să fie cantitatea de produse de care avem nevoie pentru o zi de lucru. Putem să luăm unele produse care se păstrează în siguranță mult timp, de exemplu: crupe și condimente.


Eat&Fit – echipa de vis

Faceți cunoștință cu echipa noastră

Ei sunt cei care fac totul pentru dvs.!


Despre noi

Sonya


Client-manager

Sofia


Ascultă cu atenție, vă ajută, vă sugerează, iar când trebuie, vă liniștește. Răspunde la toate întrebările, stabilește graficul alimentației, include în meniul dvs. modificările dorite. Este mereu pregătită să analizeze solicitările dvs., de tipul: “ceapa o mănânc doar fiartă, cea crudă să o excludeți”; “ouă mănânc, însă nu seara”; sau “aș vrea să consum pește de două ori mai mult decât carne” și alte exemple. Marina este mereu alături pe messenger și la telefon.Despre noi

464


Consultant

Artiom


Consultant principal și în același timp managerul proiectului. El discută cu cei care vor să beneficieze de serviciile noastre, adresează diferite întrebări, acumulând datele necesare ca să poată stabili cel mai potrivit meniu și cantitatea de calorii. În același timp, explică care este rolul alimentației dacă vrei să slăbești și care e rolul sportului. Ba chiar vă zice cât de repede puteți să obțineți silueta dorită.Despre noi

photo_2019-11-16_09-40-29


Logist

Constantin


E cel care se ocupă ca meniurile necesare să ajungă la timpul și locul potrivit. Întocmește graficul curierului, punând accent pe doi factori: adresa și vremea aleasă de client pentru livrare și în cât timp va putea fi făcută. De asemenea, ține cont de solicitările clienților, cum ar fi:  “să nu sunați la ușă, căci copilul la acea oră încă doarme, sunați la telefon”; “să lăsați comanda lângă ușă și să scrieți mesaj” sau “în timpul săptămânii să fie livrarea dimineața, dar în weekend să fie seara”.Despre noi

photo_2019-11-16_09-40-18


Bucătarul

Domnul Jan


Este creatorul și cel care păstrează taina rețetelor, e cel care-i conduce pe toți bucătarii, pe ajutorii lor și personalul tehnic. Îi învață să lucreze cu acuratețe, armonios și conform planului. Obține regimurile alimentare, se străduiește să diversifice meniul, păstrându-i  echilibrul caloric. Cooperează strâns cu managerii pe clienți, ca să știe despre toate solicitările și doleanțele clienților. E cel care face totul sănătos, folositor, dar în același timp gustos.Misiunea noastră

Orice scop ar avea clienții noștri: să slăbească, să ia masă musculară sau doar să se alimenteze echilibrat, trebuie să fie păstrată în diete cantitatea optimă de calorii. Organismul uman reacționează pozitiv la un regim alimentar stabilit și începe să cheltuiască mai ușor și mai repede substanțele nutritive. Asta e posibil doar atunci când zilnic folosești o dietă ce conține aceeași cantitate de calorii, dar pentru aceasta trebuie de urmărit cantitatea. De astfel, noi respectăm cantitățile, acesta e unul dintre factorii-cheie care duc la succesul clientului, deci e și succesul nostru.

Să faci calculele caloriilor manual la fiecare client este practic imposibil, de aceea noi am creat un sistem online care face aceste calcule în locul nostru. Astfel, această sarcină pentru bucătari e efectuată zilnic în doar câteva secunde.

Același sistem online ne permite să gestionăm cu ușurință orice set de excepții pentru fiecare client. De exemplu, cineva nu mănâncă ceapă fiartă, dar mănâncă crudă, noi asta ne notăm. Dar alt client mănâncă ouă, dar nu seara. În acest context să excludem unele produse este foarte simplu. Însă trebuie să luăm în considerare că în unele etape aceste excepții pot crește prețul meniului, căci va trebui să gătim individual pentru fiecare solicitare a clientului. Asta însă nu are loc mereu, căci dorința, dreptul clientului se potrivește cu mâncarea noastră de bază.

Apropo despre meniuri. Dispunem de 4 meniuri: universal (include deserturi delicioase pentru micul dejun), vegan (pentru cei care postesc), pentru sportivi (stabilim aici separat cantitatea de proteine și carbohidrați), de asemenea, anul trecut, împreună cu Olga Gutium, specialist în alăptarea la sân, din organizația, Mămica Alăptează, am creat un nou meniu pentru mămicile care alăptează, din această alimentație sunt excluse grupe care ar putea crea alergii și care țin cont de alăptarea în timpul nopții.

La etapa de realizare mai sunt niște tipuri de meniu: cum ar fi pentru nutriție în cazul mai multor boli – adică diete terapeutice sau profilactice.

Pe lângă alimentația pentru o zi, care include 5 feluri de mâncare, mai avem o ofertă pentru birou, care include 3 alimentații în timpul lucrului. Flexibilitatea și individualitatea mâncării e la același înalt nivel, lucrăm individual cu fiecare client.

De asemenea, mai dispunem de business lunch-uri sănătoase. Aceasta este o propunere corporativă, iar aici flexibilitatea se manifestă prin faptul că suntem pregătiți să discutăm aproape orice moment de livrare a mâncărurilor proaspăt preparate (inclusiv noaptea), și nu doar a prânzului tradițional.

La fel, în proces de fondare mai avem alte proiecte interesante, astfel vă invităm spre colaborare pe toți cei care se regăsesc în această sferă culinară, activă, a bucătarilor sau cei care vor să lucreze să implementeze individual niște proiecte.

Contactaţi-ne

Tel: +373 67 500 058
E-mail: info@eat-and-fit.md
Rețele sociale:
Call Now Button