Despre noi
Ne-am deschis în vara anului 2015. Inițial am încredințat procesul de preparare a bucatelor unui restaurant bun. Noi calculam caloriile, ținând cont de raportul de proteine și carbohidraţi, iar bucătarii restaurantului găteau conform indicațiilor noastre.

Peste jumătate de an, când a crescut considerabil numărul clienților, am deschis propria unitate de producere, închiriind o mică bucătărie, ca peste câteva luni să ne mutăm într-o încăpere spațioasă, luminoasă și dotată cu tehnică modernă, unde activăm din vara anului 2016
Instructor de fitness (diploma FBFM și USEFS nr. 014599) și promotor al educației fizice.

El este inima și forța motrice a Eat&Fit, fondatorul și creierul companiei. Serviciul activează sub conducerea lui de la bun început - din anul 2015. Sute de clienți ai serviciului și discipoli personali și-au echilibrat alimentația și greutate, și-au îmbunătăţit sănătatea și acum înțeleg mai bine de ce are nevoie organismul lor.

Artiom Tcaciov se ghidează în activitatea sa pe teoria generală a aportului caloric, care permite de a alege rația optimă și de a prognoza rezultatele pentru fiecare client.
Artiom Tcaciov
Specialistul nostru
Cum lucrăm
Consultaţii
Bucătarii
Curierii
Achiziții
Cunoștința cu clientul începe cu o consultație telefonică cu specialistul serviciului nostru. El află toate nuanțele, calculează caloriile necesare și stabilește tipul de meniu. La această etapă se identifică produsele, care urmează să fie excluse, deși clientul poate modifica această listă în orice moment.
Bucătarii urmează un stagiu special, deoarece nu se lucrează cu porții specifice restaurantelor, ci mărimea porției depinde de valoarea calorică a meniului zilnic al clientului. Este nevoie de timp pentru ca bucătarul să se obișnuiască cu acest specific, însă cei care reușesc rămân cu noi pe mult timp.
Curierii noștri sunt punctuali și politicoși. Este necesar de a controla produsele la toate etapele, de aceea, ne ocupăm singuri de toate procesele - de la cumpărarea ingredientelor și până la livrarea setului către client. Managerul pe logistică, cu experiență în domeniu, alcătuiește itinerarul curierilor.
Facem achizițiile de câteva ori pe săptămână, astfel avem la bucătărie cantitatea de produse necesară pentru câteva zile de lucru. Ne facem rezerve doar de produse, care pot fi păstrate în siguranță (crupe și condimente, de exemplu). De achiziții se ocupă un specialist.
EAT&FIT își asumă toate grijile alimentației tale.

Oricare ar fi scopul tău - de a slăbi, de a crește masa musculară sau pur și simplu de a te alimenta echilibrat - este necesar de a respecta valoarea calorică optimă, care trebuie repartizată corespunzător de-a lungul zilei. Știm foarte bine cum se face. Cifrele sunt unul din factorii-cheie, care asigură atât succesul clientului, cât și al nostru.

Economisim timpul și forțele tale: alcătuit meniul, calculăm caloriile, pregătim și livrăm un set alimentar pentru toată ziua. Împreună cu apa potabilă. Îți rămâne doar să te alimentezi la orele stabilite. Petrece timpul rămas cu mai mult folos.

EAT&FIT ca să-ți trăiești viața din plin!
Misiunea noastră

Blog

    Made on
    Tilda