Meniul diabetic

Meniul nostru este bazat pe recomandările endocrinologilor și este destinat persoanelor cu prediabet sau cu orice tip de diabet. Echilibrul caloric este determinat conform normelor general acceptate în sistemul de sănătate: proteine 15-20%, grăsimi 25-30%, carbohidrați 50-55% din totalul caloriilor. Meniul pentru diabetici vă scutește de necesitatea de a număra unitățile de pâine, carbohidrații și caloriile, deoarece noi am făcut aceste calcule pentru dumneavoastră.

Atenție! Serviciul Eat&Fit nu este o instituție medicală; nu punem diagnostice și nu prescriem diete. Acest meniu este oferit doar la recomandarea medicului dumneavoastră.
Unitățile de pâine sunt calculate pentru fiecare masă
Pe parcursul a 16 zile bucatele din meniu nu se repetă
Adaptarea meniului în funcție de preferințele clientului

Preț: 530 MDL

Exemplu de meniu

Micul dejun
Terci de perle cu mere și scorțișoară
1 Gustare
Mere coapte
Prânz
Paste cu file de pui cu semințe de susan și salată
2 Gustare
Biscuiți diabetici și iaurt
Cină
Salată cu perle, file de cod la abur

Comandă mâncare sănătoasă cu livrare

Lasă datele tale și expertul nostru va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp
Made on
Tilda