Întrebări și răspunsuri frecvente
Despre serviciu
Care este esența Eat&Fit?
EAT&FIT este un serviciu de livrare a mâncării sănătoase la domiciliu și în oficiu. Sistemul nostru de alimentație echilibrată și sănătoasă soluționează două probleme de bază: excesul (sau insuficiența) de greutate și lipsa de timp. În locul tău calculăm caloriile, cumpărăm produsele, gătim și îți livrăm bucatele pentru toată ziua. Îți rămâne doar să le consumi corect.

Cine este Artiom Tcaciov?
Artiom Tcaciov - instructor de fitness și expert în nutriție. Deținător al diplomei nr.014599, eliberate de FBFM și Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport, autor al cursului video "Aritmetica slăbitului", precum și a articolelor despre nutriție, corectarea greutății, antrenamente și fitness în general.

Artiom în presa:

Despre rezultate
Cu cât voi putea să slăbesc într-o lună cu EAT&FIT?
Depinde de o serie de factori, inclusiv de excesul de greutate. Dacă cifra dorită nu depășește 10 kg, atunci pierderea optimă pe lună este de cel mult 3 kg, dacă se încadrează între 10 și 20 kg, atunci până la 4 kg, dacă depășește 20 kg, atunci vei putea slăbi cu 4-5 kg pe lună.

Care au fost cele mai bune rezultate de slăbit la clienții EAT&FIT?

În unele cazuri clienții au slăbit cu până la 10 kg într-un curs de alimentație de 30 de zile. Mulți slăbesc cu 20-30 kg în decurs de 4-6 luni. Majoritatea își ating scopul stabilit, dar ține minte că totul este individual și depinde de numeroși factori.


Se poate să nu te alimentezi cu EAT&FIT șapte zile pe săptămână și oricum să se observe schimbarea greutății?
O zi de pauză pe săptămână nu face rău, ba dimpotrivă poate să fie util: oferă confort psihologic și organismul nu se obișnuiește cu același aport caloric. Se poate face și o pauză de două zile pe săptămână, însă în acest caz viteza de corectare a greutăţii se va reduce. Așadar, pauzele sunt admisibile, doar dacă în restul zilelor te alimentezi conform programului.
Despre alimentaţie
Ce programe de alimentație ne puteți propune?

EAT&FIT propune câteva meniuri: UNIVERSAL (meniu echilibrat pentru corectarea sau menținerea greutății), SPORT (pentru creșterea masei musculare) și VEGAN (fără produse de origine animalieră). La dorință meniurile pot fi alternate după zilele săptămânii, dar în limitele normei zilnice de calorii.


Ce include setul alimentar pentru o zi?

Setul de alimente pentru o zi include mâncarea, ambalată în caserole numerotate și tacâmuri de unică folosinţă, precum și apă potabilă.


De ce anume cinci mese pe zi?

Alimentația de cinci ori pe zi este considerată optimă pentru corectarea și menținerea greutății. Mai puține mese pot reduce metabolismul, iar mai multe mese te vor sustrage de la rutina zilei.


De ce meniul EAT&FIT include apă?

Practic toate procesele din organism au loc în mediul acvatic, dar, de regulă, bem mai puțin decât este necesar. Apa este indispensabilă în alimentația sănătoasă atât pentru buna funcționare a tuturor organelor, cât și pentru slăbit. Insuficienţa de apă încetinește metabolismul, respectiv și procesul de slăbire.


Cât de divers este meniul EAT&FIT?

Meniul nostru este conceput pentru 16 zile unice, pe parcursul cărora bucatele practic nu se repetă. Avem felul întâi, doi, salate și deserturi.


Aș putea să exclud anumite produse din meniul EAT&FIT?

Desigur. Meniul se poate alcătui excluzând practic orice ingredient.


Îi hrăniți pe copii, pe gravide, pe femeile care alăptează, pe persoanele în etate și persoanele în timpul recuperării postoperatorii, precum și pe cele cu restricții dietetice stricte?

Da. Sistemul EAT&FIT este universal, dar unul dintre principalele avantaje ale lui este posibilitatea de a ține cont de particularităţile alimentare ale fiecărui om în parte. Dacă există recomandări stricte ale medicului, vom putea alcătui meniul necesar.


Fac sport și vreau să obțin cantitatea necesară de proteine și carbohidrați în fiecare zi. Este posibil acest lucru?

Desigur. Avem meniul SPORT, care se poate alcătui ținând cont de raportul necesar de proteine și carbohidraţi.


Pe parcursul zilei, aș putea să mănânc altceva decât cele din meniul EAT&FIT?

Nu se recomandă, deoarece meniul EAT&FIT este echilibrat conform scopului stabilit. Se poate bea ceai sau cafea fără zahăr.


Care va fi programul meu de alimentație pe zi?

Sistemul de alimentare EAT&FIT nu prevede un orar universal, totul depinde de ritmul de viață al fiecărui om în parte. Regula generală este următoarea: se ia micul dejun în decurs de o oră după ce te-ai trezit, cina - cu 1,5-2 ore înainte de somn, iar celelalte trei mese se repartizează uniform în restul zilei.

Despre achitare
Cum pot să aflu prețul pentru meniul EAT&FIT?

Deoarece prețul depinde de valoarea energetică și de tipul de meniu, acesta se stabileşte în timpul consultației.


Ce reduceri oferiți?

În afară de reducerile la promoții, avem un sistem permanent de reduceri. La procurarea abonamentului pentru 15 zile vei beneficia de o reducere de 5%, achitând 30 de zile de alimentație — 10%, 45 de zile — 12% și 60 de zile — 15%. Celelalte reduceri, inclusiv pentru comenzi colective cu livrare la o singură adresă, se discută individual.


Cum se poate achita comanda?
Achitarea se poate efectua în una din următoarele modalități:
1. Cu card bancar
2. La terminalele BPay
3. Prin transfer de pe contul persoanei juridice

Pentru minim câte zile se poate face comanda?

Abonamentul minim este de 5 zile. Un termen atât de mic nu va da rezultate vizibile, dar vei vedea cum funcționează serviciul nostru și vei putea aprecia comoditatea, ambalajul și livrarea.


Sunt prevăzute reduceri pentru clienții corporativi?

Avem asemenea reduceri, ele se discută pentru fiecare caz în parte.


Se poate solicita returnarea plății pentru abonament?
Conform Legii cu privire la protecția drepturilor consumatorului al RM (Nr.105 de la 13.03.2003), "consumatorul este în drept să solicite de la vânzător <…> reducerea corespunzătoare a prețului sau returnarea valorii produsului, <…>, precum și compensarea pierderilor, suferite ca urmare a neajunsurilor descoperite în decurs de <…> al termenului de valabilitate, cu condiția respectării instrucţiunii și a regulilor de păstrare de către consumator...".
Dacă pur și simplu v-ați răzgândit fără motive, pentru care purtăm răspunderea sau asupra cărora putem influența - costul meniurilor neconsumate nu se returnează, dacă se utilizează peste 50% din abonament, sau se rambursează parțial (20%), sau este valorificat mai puțin de 50% din abonament.
Cu toate acestea, suma neutilizată (meniurile care nu sunt consumate) se poate transfera altei persoane (atât unui client existent, cât și altui nou) cu recalcularea reducerilor, dacă acestea există. Transferul abonamentului se efectuează gratuit.
Despre livrare
Cât costă livrarea?

Livrarea în raza orașului Chișinău este inclusă în set. Costul livrării în suburbii se discută aparte.


Care este programul livrării EAT&FIT?

Livrăm mâncarea dimineața de la 6:00 până la 11:00 la ora convenabilă pentru client sau seara de la 19:00 la 22:00. În caz de necesitate, se alternează ora și/sau adresele de livrare.


Lucrați de sărbători și în weekend?

Sâmbătă dimineața (sau vineri seara - la alegere) livrăm seturile alimentare atât pentru sâmbătă, cât și pentru duminică. Ne întrerupem activitatea doar 4 zile de Anul Nou.


Pot să păstrez zilele achitate, dacă plec la odihnă sau în deplasare?

Da. Pentru aceasta este necesar să ne preveniți cu cel puțin 2 zile mai devreme. Luați legătura din timp cu managerul nostru la telefonul (telegram, whatsapp, sms) 067 500 058.


Pe parcursul săptămânii se poate modifica adresa și ora livrării?

Se poate! Luați legătura din timp cu managerul nostru la telefonul 067 500 058.

Alte întrebări
EAT&FIT dispune de actele necesare pentru a presta acest tip de servicii?

Da. Actele permisive se prezintă la solicitare.


În ce vase sunt livrate alimentele EAT&FIT?

Alimentele EAT&FIT sunt livrate în recipiente din aluminiu alimentar, unele bucate sunt livrate în cutii de plastic alimentar. Caserolele sunt ambalate într-o pungă de hârtie, în care sunt livrate.


Oare caserolele de aluminiu sunt potrivite pentru alimente?

Noi utilizăm recipiente destinate anume pentru păstrarea produselor alimentare. Este aluminiu netoxic, steril, care nu schimbă gustul și mirosul produselor, previne dezvoltarea bacteriilor. Este termoresistent, rezistă de la -25°С până la +300°С, precum și la oscilațiile de temperatură, totodată nu se deformează. Are bune proprietăți de protecție: materialul previne pătrunderea luminii, aerului și umidității în interior, previne inclusiv pătrunderea mirosurilor din afară. De remarcat că este un material ecologic, reciclabil în proporție de 100%. Apropo, nu e nevoie să le speli.


Se poate încălzi mâncarea EAT&FIT?
Da, se poate. Meniul EAT&FIT este elaborat ținând cont de faptul că pe parcursul zilei nu toți au posibilitatea de a încălzi mâncarea: bucatele noastre pot fi consumate reci. Dar la dorință pot fi încălzite în cuptorul cu microunde în caserolele de aluminiu, dar nu uita să scoți capacele de carton.

Cât timp se pot păstra alimentele EAT&FIT?

Fiind păstrate conform cerințelor, alimentele noastre își mențin valabilitatea timp de 24 de ore. Pentru duminică preparăm bucate, care se păstrează în frigider 48 de ore (deoarece le livrăm cu o zi mai devreme). Recipientele cu alimente trebuie plasate în frigider sau într-o geantă-termos cu elemente frigorifice, pe care v-o punem la dispoziție la solicitare.


Ce se mai poate comanda la EAT&FIT, în afară de seturi de mâncare pe zi?

Pregătim lunch-uri excelente pentru oficii (de la 20 de porții). Condițiile se negociază individual.


Este confidențială informația pe care v-o ofer?

Absolut confidențial. Datele cu caracter personal sunt incluse în baza noastră de date și nu pot fi utilizate în alt scop sau transferate către o parte terță, altfel decât la cererea scrisă a organelor abilitate ale Republicii Moldova.


Pot să deschid EAT&FIT în orașul meu?

Da. Puteți achiziționa o franciză sau puteți deveni partenerul nostru în alte condiții. Scrieți-ne sau telefonați și vom discuta despre cooperare.

Made on
Tilda