Termeni și condiții

1. Securitatea datelor cu caracter personal

Compania LidoLux colectează, prelucrează și utilizează datele cu caracter personal a clienților. Aceste date vor fi colectate pe baza consimțământului clientul și se vor baza pe cerințele legale de furnizare a serviciilor solicitate. Compania LidoLux prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile legislației și în conformitate cu Politica de confidențialitate. Aceste date aferente Operațiunii de plată va include însă nu se va limita la:
  • Numele clientului;
  • Telefonul clientului;
  • Adresa e-mail client;
  • Informații despre livrare;
2. Serviciul suport

LidoLux oferă clienţilor săi Serviciul suport la numărul de telefon +373 69 855 580. Zilele de lucru a Serviciului suport: luni-vineri, orele de lucru 09:00 - 19:00, sâmbătă zi de odihnă, duminică - 10:00 - 15:00
3. Cum cumpărăm?

Lăsând solicitare pe site sau prin telefon (Telegram, WhatsApp, Facebook Messenger, Instagram Direct)
4. Cum plătim? Tehnologia efectuării tranzacției de plată

Înaintea purcederii la perfectarea Operațiunii de plată, toți parametrii și condițiile de bază ale Vânzării direcționate spre achitare să fie pusă la dispoziția Cumpărătorului:
  • identificatorul unic al Comenzii;
  • preţul şi cantitatea fiecărui produs

Anterior inițierii Tranzacției de plată Cumpărătorul trebuie să prezinte acordul său în privinţa Termeni și condiții prin bifarea punctului "Am luat la cunoştinţă şi sunt de acord cu Termeni și condiții".
Plata se poate efectua prin intermediul instrumentelor de plată oferite de ”Paynet Service” SRL. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea.
Site-ul www.eat-and-fit.md este securizat, LidoLux nu păstrează datele a contului şi cardului folosite în efectuarea unei tranzacții online.
5. Livrare

Livrările se efectuează pe raza orașului Bălți și a celor mai apropiate suburbii.
6. Dispoziții finale și judiciare

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. La apariția unor conflicte în timpul cumpărării, achitării sau livrării produselor procurate de la compania LidoLux și care nu sunt reglementate printr-un punct al acestui act, vor fi soluționate pe cale amiabilă.
În cazul în care conflictul nu poate fi soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din Republica Moldova. Fiind de acord cu acești termeni și condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.
Made on
Tilda